Tinghus & Koch

Zinktagrender

Zinktagrender: Langtidsholdbar elegance til dit hjem – Vi opsætter i hele Danmark

5 Gode grunde til at vælge os.

Kontakt os
Tinghus & Koch

Zinktagrender er en original og populær løsning til effektiv regnvandshåndtering

En zinktagrende er fremstillet af zink, og anvendes til at opsamle regnvand fra taget og lede det væk fra bygningen.

Zinktagrender kaldes ofte for ”De Originale” tagrender. De har været anvendt i næsten 100 år og pga. deres skønhed og holdbarhed er de stadig det mest populære valg blandt danske byggefirmaer og boligejere. I dag betragter man også Zinktagrender som et bæredygtigt valg, da de, udover den lange levetid, også har en høj genanvendelsesrate. Det medfører, at tagrenden holder i mange år, uden at der er behov for udskiftning.

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide
Tinghus & Koch

Stilfulde og skræddersyede zinktagrender tilpasset din bygnings æstetik

Tagrender er en vigtig del af husets æstetik og er i høj grad et spørgsmål om design og udseende.

Zinktagrender er kendt for dets æstetiske appel, da zink med tiden udvikler en naturlig patina, der giver tagrenden en flot, grålig farve.

Ønsker du at høre mere om zinktagrender, og hvordan det kan skræddersys til din bygning ud fra dine behov og ønsker, så kan du med fordel kontakte os allerede i dag for professionel rådgivning til dit næste byggeprojekt, og få et uforpligtende tilbud. Ingen opgave er for stor eller lille.

Zinktagrende fås i:
250 mm. – 280 mm. – 333 mm. – 400 mm. – 500 mm.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook