Tinghus & Koch

Kviste

Vi er tag- og facadespecialister og kan hjælpe dig med opførsel, renovering og inddækning af kviste. 

5 Gode grunde til at vælge os.

Kontakt os
Giv dit tag et løft

Forøg plads og lys med renovering af kviste

Giv dit tag et løft med en renovering af din eksisterede kviste. En tagkvist kan være en god investering, hvis du ønsker at få mere lys og plads på loftetagen. Dette gør, at rummene kan virke en del større og lysere. En tagkvist er en udbygning på et tag med hældning, som er forsynet med et selvstændigt tag, vindue eller luge.

Med den ekstra plads, man får ved en kvist, har du eksempelvis mulighed for at udvide din boligindretning efter netop dit ønske. En anden fordel er lysindfaldet, som bliver stærkt forbedret, hvilket medfører, at din bolig vil fremstå varm og lys.

Kviste har rent visuelt også sin charme, da det er med til at sætte et sidste præg på din udvendige bolig –
uanset valg af materiale.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

kobber2kobber1

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide

Tinghus & Koch

Kviste og materiale

Kviste har rent visuelt også sin charme, da det er med til at sætte et sidste præg på din udvendige bolig – uanset valg af materiale.

Kviste inddækkes i mange forskellige designs og materialer. Kvisten inkl. dens sider, også kaldet flunkerne, udsættes for alt slags vind og vejr. Derfor er det oplagt at benytte et vejrbestandigt materiale såsom zink, kobber eller andre metaller på disse Mulighederne indenfor udformning og beklædning af kviste er nærmes uendelige. Vi kan derfor tilbyde en løsning, der i detaljer dækker dine ønsker og behov.

De fleste kviste beklædes typisk med zink eller kobber, men er du til noget andet, kan vi også klare det. En kvist beklædt med zink på tag og sidekviste med zinkbeklædning er en flot og vedligeholdelsesfri løsning. Zinkbeklædningen patinerer og fremstår med en lys grå fare, som er vejr- og vindfast i mange år frem.

Kviste beklædt med kobber på tag og sidekviste med kobberbeklædning er et flot, eksklusivt alternativ. Kobber er først skinnende blank, men bliver med tiden irret til en klassisk grøn patina. Hos Tinghus og Koch kan vi også levere forpatineret kobber, så du ikke skal vente på den smukke grønne farve.

Kontakt os – Du kan trygt regne med, at vi rådgiver dig i, hvilket materiale, der er det rette til din kvist og som passer netop til din bolig.

En vedligeholdelsesfri løsning

Reparation af kviste

Hos Tinghus og Koch har vi mange års erfaring med kviste i alle typer og former. En tagkvist er en fantastisk ting at have på dit tag, det vil tilføre en masse lysindfald og mere udnyttelse af tagetagen.

Skal du have lavet din kvist, er der mange ting, der spiller ind som sikrer, at du får en tæt og sund kvist mht. ventilation og opbygningsmåden. Vi har desværre konstateret mange kviste, som ikke var blevet udført korrekt. Disse overholder ikke dansk standard med bl.a. udluftning de rigtige steder, hvilket medfører, at materialet ikke får den fulde holdbarhed.

Hos Tinghus og Koch har vi pillet zinktage ned, som ikke var mere end år gamle, som var tæret væk, grundet manglende skillelag. Hav derfor altid en professionel med på sidelinjen – det kan spare dig mange penge i sidste ende.

Tinghus & Koch

Inddækning ved kviste

Inddækning ved f.eks. kviste er hårdt udsat under regn og ikke mindst ved skybrud. Ikke alene skal de kunne aflede den regn, der falder direkte på kvistens tag og sider, de skal også kunne aflede den, ofte store mængde regn, der falder på taget over kvisten. Dette pga., at det praktisk talt skyller ned langs kvistens overkant og sider og ned til tagrenden.

I vores ofte meget regnfulde klima, betyder det, at der er enorme krav til kvistens inddækninger og tilhørende vand- og skotrender. Samtidig bliver tagrender og inddækninger tit sprunget over, når det gælder almindelig vedligeholdelse af huset. Måske også fordi disse detaljer mange gange er svært tilgængelige. Derfor er det væsentligt, at du får tjekket kvistens inddækninger.

Er der tegn på defekter, eller trænger de bare til en udskiftning, kan vi reparere dine kviste.

Kontakt os – så finder vi en løsning, der passer til dine kviste.

Tinghus & Koch

Kvistebeklædning

Kviste kan udformes på mange forskellige måder, ligesom kvistbeklædningen også kan.

Hvilket beklædningsmateriale, der anvendes til en kvist, afhænger af, hvilket type materiale du ønsker – selvfølgelig i samråd med os, da nogle materialer egner sig bedre end andre. Dette kommer an på bl.a. hustype og beliggenhed.

Stort set alle typer beklædning kan bruges til kviste, f.eks. zink eller kobber.

Når der vælges beklædning til en kvist er det visse ting, der skal tages højde for, bl.a. vedligeholdelse. Hvis der f.eks. skal monteres kviste på et hus med mange etager, vil det være praktisk med et vedligeholdelsesfrit materiale såsom zink og kobber.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook