Tinghus & Koch

Inddækninger

Vi er tag- og facadespecialister og kan hjælpe dig med din næste inddækning. Vi tilbyder taginddækning af skorsten, kviste, vinduer m.m.

5 Gode grunde til at vælge os.

Kontakt os
En vedligeholdelsesfri løsning

Skræddersyede inddækninger til dit bygningsprojekt

Hos Tinghus og Koch laver vi alle former for inddækninger, så som skorstensinddækninger eller til vinduer og kviste.

Vi laver alle de nødvendige og kosmetiske inddækninger, som netop dit projekt mangler.

Inddækningerne sørger for tætning og kan modstå vejrets nedbrydning af andre materialer, så som træ og mursten.

Hos Tinghus og Koch arbejder vi med mange materialer, heriblandt zink, kobber og aluminium – og når du vælger en løsning i zink eller kobber, får du både en smuk og vedligeholdelsesfri løsning.

Kontakt os – så finder vi sammen en løsning for dine behov og ønsker.

Hent inspiration, viden og idéer på siden eller fra vores Galleri/Showcases.

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide

Tinghus & Koch

Skorstensinddækning

Skorstensinddækning har mange fordele, der kan gavne både dit hjem og din pengepung. Her er nogle af de vigtigste fordele ved skorstensinddækning:

Vores professionelle skorstensinddækning sikrer, at din skorsten forbliver tæt og fri for vandindtrængning. Du kan være tryg ved, at dit hjem er beskyttet mod fugtskader og unødvendige reparationer.
Ved at vælge vores skorstensinddækning undgår du potentielle skader på taget omkring skorstenen. Vi sørger for, at vand ikke kan lække ind og forårsage dyre og besværlige reparationer på din tagkonstruktion.
Vores isolerede skorstensinddækning hjælper med at forbedre energieffektiviteten i dit hjem. Du vil opleve lavere varmeomkostninger og et mere behageligt indeklima, da varmetabet gennem skorstenen minimeres.
Vi prioriterer din sikkerhed, og vores skorstensinddækning er designet til at forhindre brande. Ved at forhindre gnister og brandfarlige materialer i at flyve ud af skorstenen, minimeres risikoen for brande og beskytter dit hjem og dine omgivelser.

Ved at vælge vores skorstensinddækning kan du nyde alle disse fordele og være sikker på, at du får den bedste løsning til dine behov. Kontakt os i dag for at få mere information og en skræddersyet løsning til din skorsten.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook