Tinghus & Koch

Tagrender

Vi opsætter i hele Danmark – Udskift eller reparer dine Tagrender / Nedløbsrør – Nemt & Hurtigt!

Kontakt os
Ønsker du at forny dine tagrender og nedløb?

Professionel udskiftning og reparation af tagrender og nedløb

Tagrender og nedløb er to nøglekomponenter i ethvert tagrendesystem for at opsamle regnvand og lede vandet væk fra taget og ned i kloakken eller afløbssystemet.

Tinghus og Koch ApS udfører udskift eller reparation af dine tagrender og/eller nedløbsrør. Med vores faglærte Rheinzink certificeret blikkenslagere, sikrer vi at din fornyelse, altid bliver lavet i den højeste Kvalitet!

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide
Tinghus & Koch

Betydningen af korrekt installation og vedligeholdelse af tagrender og nedløb

Tagrenders formål er at lede vandet væk fra bygningen. Utætte og slidte tagrender virker ikke optimalt. Det kan medføre fugt og vandskader i bygningens murværk og sokkel. 

Nedløb kan laves på mange måder. Det kan udføres nemt og hurtigt med bøjninger, ellers kan man få lavet specialfremstillet knærør, svanehalse og drueknæ. Det er vigtigt at have tagrender og nedløb installeret korrekt og vedligeholde dem regelmæssigt for at sikre, at de fungerer effektivt og beskytter din bygning mod skader. På den måde undgår du tilstopning, og sørger for, at vandet kan flyde frit igennem.

Opstår der problemer med dit tagrendesystem, såsom lækager eller revner, skal du få det repareret eller udskiftet hurtigst muligt for at undgå skader på din bygning. Med 10+ års erfaring i branchen, har vi udført de fleste renovering- og udskiftningsopgaver, og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Tagrendernes og nedløbenes form og opsætningsmuligheder er mange. Du kan med fordel hente viden og inspiration om vores forskellige ydelser inden for tagrender og nedløb. Du er også meget velkommen til at kontakte os, og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook