Tinghus & Koch

Aluminiumstagrender

Aluminiumstagrender: Holdbare og stilfulde løsninger til dit tag – Vi opsætter i hele Danmark

5 Gode grunde til at vælge os.

Kontakt os
Tinghus & Koch

Holdbare og tilpassede aluminiumstagrender til beskyttelse og æstetik

En af de mest populære tagrender, er aluminiumstagrender grundet dens holdbarhed og modstandsdygtighed. Aluminiumstagrender fås i forskellige dimensioner, størrelser, former og farver, og kan tilpasses til enhver bygning.

Du kan vælge mellem:

  • Blank aluminium
  • Prælakeret
  • Sort aluminium

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide
Tinghus & Koch

Design, vedligeholdelse og holdbarhed af aluminiumstagrender - Beskyt dit hjem med stil og funktionalitet

Tagrender har ikke kun til opgave at lede regnvandet væk fra taget og sikkert ned i jorden. Tagrende systemet er en vigtig del af husets udseende og er i høj grad et spørgsmål om design og æstetik.

For bedst muligt at opnå en holdbar tagrende, er det vigtigt at vedligeholde aluminiumstagrenden ved at fjerne blade og snavs løbende, for at undgå blokering i tagrenden samt potentiel oversvømning. Samlet set er aluminiumstagrender en holdbar og effektiv løsning for ejendomsejere, der søger en langsigtet løsning til at beskytte deres bygning mod oversvømmelse og vandskade.

Ønsker du en tagrende i aluminium kan du med fordel kontakte os allerede i dag, og høre mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

Aluminiumstagrende fås i: 

250 mm. – 333 mm. – 400 mm.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook