Tinghus & Koch

Firkantet tagrende

Firkantet Tagrender: Moderne og effektive vandafledningssystemer – Vi opsætter i hele Danmark

Kontakt os

Tinghus & Koch

Funktionelt design med firkantet tagrender

Firkantet tagrender er en type tagrende, der har et firkantet form, og er designet til at opsamle regnvand fra taget og lede det væk fra bygningen. Den firkantede tagrende er et godt alternativ til den klassiske halvrunde tagrende. Den firkantet tagrende er også udført i zink, men er anderledes på grund af dens form og udtryk. Planlæggere og arkitekter har derfor mulighed for, at tilpasse tagrenden til bygningens udtryk, uden at slække på funktionen.

Firkantet tagrender er kendt for deres holdbarhed og evne til at håndtere store vandmængder, og de er også lette at vedligeholde og rengøre. Tagrenden kan holde i mange år, uden at skulle udskiftes, og grundet dens flade overflade, gør det det nemt at fjerne blade og andet snavs, der kan samle sig i tagrenden.

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide
Tinghus & Koch

Minimalistisk elegance med skræddersyede firkantet tagrender

Den firkantet tagrende er især egnet til huse med et minimalistisk eller kubistisk look.

Tagrenden kan også skræddersys ud fra ønske til farve og stilart, for at matche bygningens udseende. Firkantet tagrender kan fås i flere størrelser og dimensioner alt efter, hvor stor en tagflade, den skal afvande.

Ønsker du at høre mere om, hvordan den firkantet tagrende kan forbedre din bygnings udseende, så kan du med fordel kontakte os allerede i dag. Lad os tage en uforpligtende snak, og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

Den firkantet tagrende findes i:
250 mm. – 333 mm. – 400 mm.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook