Tinghus & Koch

Halvrund tagrende

Halvrunde tagrender: Klassisk design og funktionalitet – Vi opsætter i hele Danmark

5 Gode grunde til at vælge os.

Kontakt os
Tinghus & Koch

Effektiv afledning af regnvand med halvrunde tagrender

Den halvrunde tagrende er en god løsning mod at opsamle regnvand, og lede det væk fra bygningen. Den velkendte halvrunde tagrende, også kaldet for ”Den normale tagrende” fås i størrelser fra 8”-16”. Den mest anvendte dimension til almindelig parcelhus byggeri er en 11”, som har en bredde på 125mm. Halvrunde tagrender leveres med runde nedløbsrør i dimensioner fra ø60 til ø100.

Hos Tinghus og Koch ApS er vi behjælpelige med dimensionen på din tagrende, så du får den korrekte størrelse, til at kunne aflede vandmængderne fra din tagflade. Det samme gælder antallet af nedløb. Den halvrunde tagrende kan tilpasses til forskellige tagstørrelser- og former.

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide
Tinghus & Koch

Traditionelt udseende med halvrunde tagrender

Den halvrunde tagrende har flere fordele. Tagrenden er mere budgetvenlig end firkantede tagrender, hvilket gør dem til et godt valg for boligejere, der har et begrænset budget.

Halvrunde tagrender kan fås i:
Zink – Kobber – Aluminium

Alle tre materialer er kendt for deres holdbarhed og evne til at modstå rust.

Ønsker du et traditionelt udseende, er den halvrunde tagrende det oplagte valg for dig. Du kan med fordel kontakte os i dag for vejledning og rådgivning samt modtage et gratis uforpligtende tilbud.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook