Tinghus & Koch

Kvartrund Tagrende / Arkitekt

Kvartrunde Tagrender: Elegant kurvede løsninger for dit tag – Vi opsætter i hele Danmark

5 Gode grunde til at vælge os.

Kontakt os
Tinghus & Koch

Arkitektonisk elegance og holdbarhed med kvartrunde tagrender

Den arkitektoniske flotte kvartrunde tagrende, også kendt som arkitekttagrenden, produceres udelukkende til det danske marked og fås i flere dimensioner. Kvartrunde tagrender er en almindelig type tagrende, der ofte anvendes på moderne boliger og bygninger.

Den mest anvendte er en 333, som har en bredde på 125mm. Denne har dog en større anvendelighed end en 11” halvrund tagrende, grundet den anderledes udformning, hvorfor den er et ideelt valg til huse med stort afvandingsbehov, eller blot på grund af sit flotte udseende og form.

Den kvartrunde tagrende leveres, ligesom den halvrunde, også med runde nedløbsrør. Fås i zink, kobber eller aluminium, som er kendte materialer for deres lange holdbarhed.

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide
Tinghus & Koch

Moderne stil og budgetvenlige løsninger med kvartrunde tagrender

Der er flere fordele ved kvartrunde tagrender, herunder dets moderne og stilfulde udseende der kan skræddersys ud fra dine behov.

De er nemlig tilgængelige i forskellige farver og materialer, hvilket gør dem nemme at tilpasse til dit hjem eller bygningens stil. Udover det, er kvartrunde tagrender også en relativ budgetvenlig løsning ift. firkantede tagrender, hvilket gør dem til et godt valg, hvis du har et begrænset budget.

Ønsker du en skræddersyet æstetisk flot kvartrund tagrende, så kontakt os allerede i dag. Vi rådgiver og vejleder gerne om, hvilken løsning der giver bedst mening for din ejendom.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook