Tinghus & Koch

Kobbertagrender

Kobbertagrender: Tidløs skønhed og holdbarhed til dit tag – Vi opsætter i hele Danmark

Kontakt os
Tinghus & Koch

Få naturlig patina og en æstetisk appel med kobbertagrender

En kobbertagrende er en tagrende, der er lavet af kobber, og bruges til at opsamle vand fra taget og lede det væk fra bygningen. Kobbertagrender er populære grundet deres holdbarhed og flotte udseende.

Kobbertagrender er ved fremstillingen skinnende blanke, men får relativt hurtigt en mørkfarvet patina, der fungerer som et beskyttende lag mod korrosion. Efter en årrække vil den mørke farve blive irgrøn. Hvor hurtigt farveskiftet sker, afhænger af klima, miljø og delene i tagrendeløsningen, men slutresultatet er en ensartet smuk irgrøn farve. Kobbertagrender holder i mange år, og vedligeholder et flot og æstetisk udseende gennem hele dets levetid.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide
Tinghus & Koch

Holdbare og æstetiske kobbertagrender - Beskyt dit hjem med elegance og modstandsdygtighed

Kobber kan modstå selv ekstreme klimaforhold og voldsomt vejr. Du kan derfor sætte kobber op uanset, hvor i landet du bor.

Tagrende systemet er en vigtig del af husets udseende og er i høj grad et spørgsmål om design og æstetik.

Ønsker du en flot kobbertagrende der holder i mange år, kan du med fordel kontakte os allerede i dag, og hør mere om, hvilken slags og størrelse er den bedste løsning til din bygning. Vi står klar til at hjælpe med vejledning og rådgivning ud fra dine behov og ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kobbertagrenden fås i:
250 mm. – 280 mm. – 333 mm. – 400 mm. – 500 mm.

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook