Tinghus & Koch

Facade

Byg facader med naturskifer, zink eller aluminium.

Kontakt os
Ønsker du at give din facade et løft?

Stærke og holdbare facadebeklædninger til fornyelse af din bygnings facade

Ønsker du at give din facade et løft med facadebeklædning, så er mulighederne mange. Tinghus & Koch laver din facade. Med vores faglærte Rheinzink certificeret Blikkenslagere, sikrer vi din reparation eller fornyelse bliver lavet i den højeste kvalitet!

Hos Tinghus og Koch tilbyder vi Naturskifer-, Kobber-, Zink- og Aluminiumsfacade. Der findes mange fordele ved disse facadebeklædninger, da det er stærke materialer med lang holdbarhed samt lav til ingen vedligeholdelse.

Tinghus og Koch kan sætte facadebeklædning udenpå blandt andet mursten, træ og cement. Hermed kan vi altid finde en løsning, der passer til netop dit behov. Har din facade særlige udfordrende steder, kan du altid få en personlig tilpasset løsning med facadebeklædning fra Tinghus og Koch. Hent inspiration, viden og idéer her på siden eller fra vores Galleri/Showcases.

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide
Tinghus & Koch

Zink Facade

Går du og overvejer om du skal have en zinkfacade? En zinkfacade kan holde i mere en 100 år og er dermed både bæredygtigt og miljøvenligt valg, da levetiden er lang og zink er et af de mest miljøvenlige materialer på markedet. Ikke nok med det, så kræver en zinkfacade ingen vedligeholdelse.

Som sagt, så holder en zinkfacade i mange årtier uden vedligeholdelse og det giver bygningen et elegant og eksklusivt udtryk i naturens flotte farver.

En zinkfacade bliver med tiden gråblå på grund af kontakten med ilt. Man kan også få zink med en mere rød eller grønlig patinering. Desuden kan zink males i forskellige farver. Zink bliver ofte brugt rundt om karnapper eller kviste på huse. En zinkfacade kan på en enkelt måde gøre et ældre hus mere nutidigt at se på.

Tinghus & Koch

Zinkfacaden kan udføres på følgende måder:

Blindfalse – giver en elegant beklædningsløsning til både større og mindre facadeoverflader. Dens flotte design kombinerer perfekt mursten og betonvægge.

Stående false – giver et flot udtryk til huset. Er en af de mest udbredte design til zinktag. Mulighederne giver nogle flotte arkitektoniske linjer gennem tag og facaden. Dette giver en anden slags udtryk. Stikfalse – er velegnet til store facadeoverflader. Kan monteres både vandret og lodret. Præfabrikeret stikfalse profiler fås i forskellige størrelser, typisk mellem 1-3 meter. Klinker – systemet ligner stikfalse og består af næsten samme elementer. De overlappende paneler er leveret efter mål og kan installeres i vandret og fås i et utal af forskellige farver og længder.

En zinkfacade kan være med til at give dit projekt et helt bestemt udtryk. En zinkfacade tilfører dit projekt et æstetisk udtryk.

Hvis du ikke allerede er overbevist om, at du skal have monteret en zinkfacade, så bliver du det måske nu. Vælger du løsningen med en zinkfacade, følger der nemlig mange fordele med dit valg. En zinkfacade er noget af det mest miljøvenlige og bæredygtige materiale på markedet. Det er nemt at håndtere og det kan let formes, så det passer til alle facader. Derudover kræver en zinkfacade ikke meget vedligeholdelse. Zink er også et yderst modstandsdygtigt materiale, så du kan glæde dig over den i den lange levetid.

Levetiden på en zinkfacade, kan være helt op til 100 år, hvilket gør facaden meget miljøvenligt og bæredygtigt. Det kan være et økonomisk valg.

Vi har løsninger i alle prisklasser, så du kan få din drømmefacade.

Tinghus & Koch

Aluminiums Facade

En facade med aluminiumslook giver enhver et strømlinet, industrielt udseende med mange fede arkitektoniske linjer.

Aluminiumsprodukter har en lang levetid og er 100% genanvendelige. Med en aluminiumsfacade får du et elegant og eksklusivt udseende i mange årtier. Aluminium er let at forarbejde og arbejde med, da det er meget formbart og let at skære og bukke. Jo renere det er, jo blødere er det.

Ud over den funktionalitet, præger facadebeklædning også husets udseende og karakter. Facaden er den synlige del udadtil, som du kan designe individuelt. Der findes mange forskellige former for aluminium, så farver og former er op til dig, hvad du synes, der passer til netop dit projekt.

Eftersom en aluminiumsfacade ikke ændrer udseende med tiden, betyder det også, at det passer til de fleste huse. For mange husejere er en aluminiumsfacade en optimal løsning. Facadetypen fås i mange forskellige farver og nuancer og giver derfor rig mulighed for kreativitet. Ligeledes kræver en aluminiumsfacade ingen vedligeholdelse.

Der findes et stort udvalg af forskellige materialer til facaderenovering eller nybyggeri. Det kan være en smagssag at vælge, så man bør sammenligne fordele og ulemper ved de forskellige materialer, for at finde den bedste løsning til netop dit projekt.

De mest anvendelige materialer til facade er bl.a. puds, træ, metal fx aluminium eller kobber.

Tinghus & Koch

Med aluminium som materiale får du

Aluminium er et blankt og naturligt metal. Aluminium gennemgår næsten ingen patineringsproces, når det ældes, men det beholder sin blanke overflade, som mange nybyggerier foretrækker. Aluminiumsmaterialets farve og overflade forbliver ensartet i op til 40-90 år, afhængigt af miljømæssige faktorer.

En aluminiumsfacade kan fx være indgangspartier, butiksfacader, udestuer, husfacader mv. Ydermere tilbyder vi en kompetent og professionel rådgivning for individuelle løsninger, elegant design og kompromisløse produktkvaliteter samt unikt håndværk. Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig igennem dit projekt.

Tinghus & Koch

Naturskifer Facade

En skiferfacade er ikke bare et godt valg fordi, det er smukt at se på. En skiferfacade har ofte en levetid på op til 150 år. Ingen forandringer i farver. Ingen vedligeholdelse.

Helt tilbage fra 1300-tallet har man brugt skifer som byggemateriale. Alt efter skiferens struktur og kvalitet har materialet uanede muligheder og kan anvendes til flere forskellige formål.

I Danmark begyndte man i midten af 1800-tallet at anvende naturskifer til tagdækning og facader. Senere hen begyndte man også at fabriksfremstille skifer under betegnelsen eternitskifer.

Alle skifersten er håndkløvede og håndsorteret, for at opnå den naturlige rustikhed, som giver en levende og smuk Facade. Materialet er tidløst og klassisk, påvirkes ikke af sollys og vejr, det er let at bearbejde og kan formes og tilpasses de fleste komplicerede opgaver. Naturskifer er en stenart, hvilket betyder, at den fra naturens side er meget modstandsdygtig og holdbar. En Facade af Skifer kræver derfor ikke vedligeholdelse.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook