Tinghus & Koch

Nedløb

Vi opsætter i hele Danmark – Udskift eller reparer dine Tagrender / Nedløbsrør – Nemt & Hurtigt !

4,2 stjerner på Trustpilot

Kontakt os
Tinghus & Koch

Nedløb i tagrendesystemet - Effektivt afløb og beskyttelse af bygningen

Nedløb er en vigtig del af et tagrendesystem. Et nedløb er en vertikal rørføring, der er fastgjort til tagrenden og leder regnvandet væk fra taget og ned i kloakken eller afløbssystemet.

Det er vigtigt at tagrender og nedløb er velfungerende. Husets levetid forlænges, hvis regnvand bringes effektivt fra tag til afløb, mens en forkert opsætning på sigt kan resultere i skade på bygningsdelene, som kan føre til dyre reparationer. Nedløb fås normalt i forskellige størrelser og materialer, herunder zink, kobber og aluminium, og vil typisk være tilpasset din tagrende.

Hvad siger vores kunder

Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
Danny René de Voss
Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
Malene Karlsen
Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
Jonas Nielsen
Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
Steven Jensen
Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
Henrik Jensen
Previous slide
Next slide
Tinghus & Koch

Speciallavede nedløb tilpasset dine behov

Med udgangspunkt i dine ønsker, er det vores opgave at udføre et resultat, der fremstår flot og holdbart. Derfor tilbyder vi også speciallavede nedløb, som bl.a.:

Drueknæ, Svanehals og andre på faste mål

Det er vigtigt, at vælge det rigtige nedløb, der hjælper med at beskytte din bygning og holde din bygning tør.

Ønsker du at høre mere om hvilket nedløb der passer bedst til din tagrende, så kan du med fordel tage kontakt til os allerede i dag. Vi rådgiver og vejleder gerne mod den mest holdbare løsning, tilpasset netop dine behov.

Tidligere cases

Se vores tidligere arbejde

Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.

Hold dig opdateret

Følg os på sociale medier

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook