Tinghus & Koch

Rådgivning

Tinghus og Koch leverer og monterer alt indenfor kobber, zink, blik og skifer.

Kontakt os


  Tinghus & Koch

  Rådgivning

  Tinghus og Koch leverer og monterer alt indenfor kobber, zink, blik og skifer. Vi gennemfører opgaverne med respekt for håndværket og med øje for detaljerne. Ydermere leverer vi naturligvis udelukkende flotte, funktionelle og holdbare løsninger. Med udgangspunkt i vores erfaring tilbyder vi kompetent rådgivning fra start til slut.

  Uvildig vurdering / sagkyndig

  Hvis der opstår problemer, eller uenigheder mellem to parter, fx en boligejer og en håndværker i forbindelse med en boligsag, kan en sagkyndig træde ind som en uvildig mægler. En uvildig synsmand fra Tinghus og Koch foretager en professionel og teknisk vurdering af sagen.

  Hvad siger vores kunder

  Fantastisk firma. God service og holder sine aftaler. Jeg kan kun anbefalede Tinghus og Koch som din næste blikkenslager
  Danny René de Voss
  Jeg har prøvet mange håndværkere, men Tinghus og Koch er nogen af de bedste hvis du spørger mig. Imødekommende og håndværket er virkelig flot udført.
  Malene Karlsen
  Kunne jeg give flere stjerner, ville jeg! Daniel er pro til fingerspidserne.
  Jonas Nielsen
  Top professionelt. Fantastisk smukt håndværk Daniel og co. har udført, kan varmt anbefales 🙂
  Steven Jensen
  Flot og veludført arbejde og prisen var god virkelig god service og arbejdet blev færdig til den aftalte tid kan varm anbefales.
  Henrik Jensen
  Previous slide
  Next slide
  Tinghus & Koch

  Zinktag

  Med et zinktag er der mange vigtige faktorer, der spiller ind, for at taget bliver udført på den rigtige måde i forhold til ventilationsprincipper.
  Man skal sørge for at få lavet den rette gennemstrømning. Desuden er det vigtigt at være opdateret på gældende regler indenfor vores håndværk.

  Ventilationen udgør en kæmpe faktor indenfor selve opbygningen. Ventilationens funtion er, at den skaber en gennemstrømning af luft, sådan så alt lige fra isolering til zink får den optimale levetid. En vigtig ting ved ventilationen er, at den skal udlufte og sørge for, at kondens ikke ophober sig på bagsiden af materialet og danner korrosion på sigt. Hvis dette sker, får du ikke den optimale levetid på dette unikke produkt. Hvis det skal laves efter forskrifterne, skal det laves som et dobbeltventileret zinktag, hvor du har ventilering under selve opbygningen og der skal bruges et ventileret skillelag (strukturmåtte i fagsprog).

  Ligeledes er der også mange vigtige faktorer ved opbygningen af underlaget/underkonstruktionen, såsom valg af træ, måden at udføre tagfoden på og selve opbygningen samt oprettelsen. Alt dette er med til at give den flotteste finish, det bedste resultat og fuld levetid på dette unikke materiale.

  Hvis du vil have den mest optimale og rigtige måde at få udført underkontsruktionen på, er vores anbefaling altid klart, at det bliver udført i rå neutrale brædder med mellemrum imellem hvert enkelt bræt. Dette for at få ventileringen op mellem bræderne. Vi står selvfølgelig altid klar med rådgivning og vejledning med vores egne erfaringer.

  Tinghus & Koch

  Kobbertag

  Kobbertaget er et meget unikt og utroligt ædelt materiale. Kobberen starter med sin smukke blanke overflade og gennem tiden skifter den udtryk på flere måder. Først sit brunlige udtryk og til sidst helt flot irgrøn, som man kender det fra Christiansborg og andre smukke kobbertage, der er rundt om i landet.

  For de fleste tagopbygninger gælder, at der er flere vigtige faktorer, der skal overholdes og udføres korrekt, sådan så man får den optimale levetid ud af materialets unikke egenskab, og det vigtigste punkt af alle – et tæt tag

  Hvis der er behov for råd og vejledning til jeres byggeprojekt, er vi altid til rådighed gennem hele processen, hvis dette ønskes. Dette er så tingene bliver udført håndværksmæssigt korrekt med dansk standard. Hos Tinghus & Koch har vi over 10 års erfaring med sådanne tage samt opbygninger.

  Tinghus & Koch

  Aluminiumstag

  Aluminiumstaget er meget lig opbygningen på et kobber- og zinktag i forhold til ventilationsprincipper.
  Det vil i kunne læse mere om under zink- eller kobbertag.

  Fordelen ved et aluminiumstag er, at det kan klare hårde belastninger rent vejrmæssigt, hvor bl.a. zink kan være udfordret. Aluminiumstag kan laves i mange former og alverdens farver.

  Tinghus & Koch

  Naturskifertag

  Naturskifertaget er naturens eget smukke produkt. Naturskifertaget er et bæredygtigt og unikt tag. Holdbarheden og levetiden på et naturskifertag kan være op til 100 år. Tinghus og Koch har været med til at udskifte naturskifertage, der har været op til 150 år gamle, hvor stenne kunne genbruges på mindre bygninger, hvilket fortæller alt om dette unikke produkt.

  Vi har besigtiget og omlagt mange naturskiftertage, der oprindeligt ikke er udført af blikkenslageruddannede folk, men derimod folk med manglede viden til udførelse af dette produkt.

  Vil du have en snak om dit byggeprojekt?

  Vi er altid klar til en snak omkring vejledning og rådgivning. Vi kommer også gerne forbi dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

  Hos Tinghus og Koch er vi kompetente og kode til at tage hånd om alle typer opgaver – ingen opgave er for stor eller for lille.


   Hold dig opdateret

   Følg os på sociale medier

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt. Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook